2017. április 1., szombat

Hello megújuló élet!


Pár napja részese lehetek a tökéletes reggeleknek. nem tudok betelni velük. Imádom, hogy hasamra süt a nap reggel hétkor. Mindenhol a virágok látványa tölti be az életünket. Most a tökéletes tavaszi napoknak lehetünk a részesei. Nem feledkezem meg a háláról se. Ébredéskor megköszönöm, hogy minezeknek a részese lehetek. Talán emiatt van hogy kevesebbet írok. Hisz kérkedőnek érzem ezt a boldogságot. Tagadhatatlan tény, hogy a mindennapokban rengeteg a gond , mert most kell rendezni a ház dolgait az illeték és az adó kérdéseiben. Az állam nem mér szűkmarkúan a követeléseivel. Háromszor veri le Ludas Matyiként a sarcot rajtunk. Felháborító ez a rendszer!
Végre kezdek, mint nagymama is jobban működni. Manócska igazi csodát hozott az életünkbe az élet csodáját. Mindig nevet és mindenkit szeret. Ilyen csoda szinte nincs is. Még Ábrisunkat is megváltoztatta.  Megtanulta az öccsétől, hogy nevetve szebb az élet. Sokat kacag és folyamatosan dumál, ahogy a kicsitől tanulja. A két fiúnak be nem áll a szája. Saját nyelvükön kommunikálnak.
Sokan panaszolják, hogy nem értik. Én azonban mindent értek, amit mondanak. Manócska kézzel-lábbal magyaráz. Ábris pedig mindent megmutat és utána el is meséli hogy miről is van szó.  Most pedig hála Annának jöhetnek a képek.7 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Szerencse ez a korai tavasz, már nagyon kellett. Tüneményes ez a két fiúcska, büszke lehetsz rájuk. Ezt az adóügyletet annak idején én megúsztam, szerencsém volt, azt hiszem. Úgy hirdetik, hogy a magyar embereknek kedveznek. Nos?

Katici írta...

Nagy varázslók ezek a srácok! Gyönyörűségek! ...akár csak a tavasz :)

pave írta...

A pitypangok között a fűben Te ülsz...

Györgyi írta...

Holdgyöngy!
Soha sem voltam, hivatalos ügyekben szerencsés. Miért pont vénségemre változna ez meg?
Mégsincs okom panaszra. Az élet más területei bőven hálára készettek a jóságukkal.

Györgyi írta...

Katici!
A tavasz mindig nagy varázsló. Csak a csipetnyi borzongás maradt el belőle. Sajnos.

Györgyi írta...

Pave!
Aranyos vagy.
Köszönöm.

Márta írta...

Az a fintorgós pofi!
Puszilnám.