2016. július 18., hétfő

Kezdek fáradni.


Napi három kávé és négy öt csésze tea- Ez a dopping adagom. Hadakozom egyenlőre csak szóban a mesterekkel. Nehéz megtalálni a megfelelő embert. Ábris jó passzban van. Perpetuum mobilét játszik. Reggel útra kel és rombol, épít, locsol, koszol ahogy kell. Mi pedig loholunk mögötte és söprűvel takarítjuk el a romokat miket maga után hagy.
Az elmúlt hétvégén két esküvő két városban. Szépek, kedvesek, voltak az arák és a vőlegények az esküvők elegánsak, ízlésesek és szívmelengetőek voltak. Mi pedig igyekeztük az egészet úgy túlélni, hogy mindenkinek megelégedése legyen a dologban. Összességében azonban azt kell mondanom, hogy elfáradtam. Öreg vagyok, vagy csak túlterhelt a mostani esemény dömpinghez.
Közben itthon heves szócsaták dúlnak. Anna férje minden elképzelésünket felülmúlja. Negatív személyiség oldala extrém fejlettséget mutat. Most van szükségem szupervizióra, így bejelentkeztem Imrusomhoz egy kiadós letolásért. Hisz itthon nem kapok eleget, csak reggeltől estig hallgatom , de úgy döntöttem ennyi nem elég.  Házhoz megyek érte a híres hírhedt terapeutámhoz. Elvégre egyszer élünk és halunk.
Négy napja fáj a fejem és folyamatosan megy a hasam.
 Az építkezés mindig macerás. Nekem nem elég egy ház átépítés a lelki tisztogatásomat is most kell csinálnom.
Ha most lenne még a három kívánság műsor én írnék ! Azt kívánnám, hogy egy tündér vigyen el jó messzire és csak akkor hozzon vissza amikor már ennek a borzalomnak vége van.Röviden a házról:
Teljes nyílászáró csere, víz-fűtés, villany csere. Külső szigetelés, belső burkolás, kivenni, áttenni falakat, Csatornázni, festeni, mázolni, a lehetetlennel is megbirkózni. Csak ennyi az előttünk álló feladat. Ha bárki azt reméli hogy élvezem az nagyon téved. Életemben először úuuuuutálom az egészet úgy ahogy van.
Jelenleg olyan érzés, hogy sose lesz vége.
A túlélés érdekében megkezdtem a nyári szabim, ami minden csak nem pihenés.  Legalább ezt a sok bennem lévő szutykot most nem látja meg az, aki tőlem remél enyhülést a lelki bajai elviseléséhez. Várhatóan novemberig tart a kényszer pihenő,
A teám kitart, kávéból is spájzoltam eleget. Most már csak erőt kell gyűjteni és hajrá!

8 megjegyzés:

Katalin írta...

ha gondolod festésben, pucolásban, kisebb akármilyen "maszatolásban" szívesen segítek a munkásembereknek, tényleg (mert azt hiszem a 3M (millió-mini-meló)a legfelőrlőbb

Györgyi írta...

Katalin! Köszönöm. Igazi Tündéranya vagy. Majd szólok. Bár ott tartanánk már!

Mamka írta...

Még olvasni is sok volt.....kívánok erőt!

Györgyi írta...

Mamka !
Köszönöm szépen.

Márta írta...

Dehogy utálod!!!
Csak most sokkkkk....
De ha kész lesz és benne lakozol, majd meglátod!
Bennem mindenféle ördögök dobolnak, s ha valami elkészült, akkor ingerelnek:
Hagyd el, építs újat.

Györgyi írta...

Márta! Építeném de nem találok hozzá mestert. Nagyon kétségbe estem emiatt. Megoldom amint tudom. Mopst azonban a sötétség óráit élem.

Márta írta...

Miféle mesterek kellenek?
Vannak korrekt ismerőseim.
Hátha...

Györgyi írta...

Márta!
Kőműves, víz-gáz szerelő . A kőműves a legnehezebb. Mindenki be van havazva, akit ismerek.
Köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni.