2016. május 12., csütörtök

Nagy pillanatok egy felejthetetlen napból.

Nem szeretnék ömlengeni, elérzékenyülni. Hoztam pár fotót a nagy napunkról.
Csak egy kis ízelítő és nem több.
Valamiért nagyon ragaszkodom ahhoz, hogy ne érzékenyüljek el. Egy jó pszichológus biztosan pontosan tudná miért is van ez így. :o) Persze egy kevésbé jónak is lehetnek tippjei.
Jöjjenek a képek.
9 megjegyzés:

Katalin írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Holdgyöngy írta...

Sok boldogságot kívánok én is. Most képzeld el Ábrist, hogy egész délután öltönyben feszít. Nagyon egészséges kisfiú, megoldotta a kérdést. Szép volt az ifjú pár, s ügyes fotósuk is volt.

Katalin írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Györgyi írta...

Katalin!
Az instagram képeket Anna kezeli. Én nem kísérem figyelemmel, de örülök, hogy szépek. A fotós lelkileg is része volt az esküvőnek. Csodásan jó ember.

Györgyi írta...

Holdgyöngy! Ábris annyira fesztelen, hogy semmilyen ruhától nem jön zavarba. Sajnos ez figyelmetlenség volt, hogy nem tettünk be másik gála ruhát. Kb. tíz percig az is jó lett volna. Kishercegünk ruha nyüvő mesterségben profi. Nekem nagyon bejön, hogy ennyire kölök. Anyja azonban folyton morog vele emiatt.

Rozsa T. (alias flora) írta...

Szépek! Kedvencem a két utolsó!

Mamka írta...

Csodás!!!! Sugárzik mindenki!!!!!Szívből gratulálok!!!!

Katalin írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Györgyi írta...

Katalin! Szükségük van a fiataloknak olyan felületre ahova a mi tekintetünk nem lát. Untig elég a facebook közös felületnek. Ami rám tartozik, azt idővel úgyis megosztják velem. Köszönöm az ötletet, de kihagyom.