2015. november 5., csütörtök

Karácsonyi kívánságReggel a kávémat kortyolgatva elgondolkoztam azon, hogy mindjárt itt  a karácsony. Ideje lenne elkészíteni a kívánságos levelet! Na mi is legyen benne ? A világ béke most kimarad. Hisz elrontották azt a nagyok. A szeretet is kimarad, mert  nem karácsonyi kívánság nekem, hanem olyan dolog amire mindennap szükségem van.
Hát akkor mire is vágyom én?
Egy bögrére, benne forró, gőzölgő teára, vagy kávéra . Na és arra, hogy sok- sok olyan reggel legyen még, amikor megtehetem, hogy ráérősen a gondolataimba mélyedve igyam  az isteni nedűt.
Ráadásnak pedig kérek szépen bögrét!
 Olyat ami igazi, melegséges, ,kedves és a tenyerembe való. Ha szerény akarnék lenni, akkor azt kívánnám, hogy elég egy bögre. De karácsonykor merjünk nagyot álmodni! Én sok csodásabbnál csodásabb bögrét szeretnék! Azért, hogy mindennap eszembe juthasson az, akitől kaptam és ezáltal mindennap egy bögre szeretetet is kapnék.Ráadásul, ha sok bögrét kapnék, akkor az is eszembe ötlene, hogy  lám lám nem éltem hiába, mert milyen sokan szeretnek és gondoltak rám.
 Na ugye hogy nem is olyan szerény. Mégis annyira jó lenne, ha így lehetne!
Na és megmutatom  a kedvenc vágyott bögrét, ami csak a fantáziámban van meg és ezen a képen és valahol messze messze reggelente valaki kezét melegíti .13 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Nagyon szép fotókat találsz mindig. Lehet, hogy ez a szép bögre nem is annyira lehetetlen,hátha a szeretetszálak elindulnak a világba, s megérkezik hozzád.

csigahéj írta...

A Jézuska levelek megírása azért fontos, hogy merjünk álmodni. Először álmodunk, utána megvalósítjuk az álmainkat. A gyerekeket is erre neveljük ezekkel a levelekkel. Merjenek nagyot, szépet álmodni! Csodákban hinni!

Katalin írta...

a gyerekek még maguknak kérnek, aztán, ahogy nőnek, másoknak is kérnek, aztán ahogy továbbnőnek, nem kérnek, ők adnak :)))))
az jutott eszembe, mennyi szép bögréd van, csak nem helycserés támadásokra készülsz? :))))amennyit elajándékozol, annyi újat kapsz :)))
ölellek kicsigyerek-lelkű tündéranyka♥

Katalin írta...

ilyesmik ?:
https://www.facebook.com/JuliaSmithCeramics/?fref=nf

Mamka írta...

Ez az angyalkás, tündéres kép annyira csodás! A gyerekkoromat idézi és nem tudom,hogy miért....Mármint pontosan nem tudom,sejtések jönnek,suhannak....Talán ilyen angyalra gondoltam,aki hozza a karácsonyfát.:)
Kívánom,hogy megkapjad a bögrédet,de legfőképpen a szeretet tankod legyen mindig tele.♥ Az a legfontosabb.

csigahéj írta...

Fogalmam sincs, hogy honnan ered ez a bögre mánia.Egy biztos. Igaza van Katalinnak. Folyamatosan elajándékozom a kevésbé kedveseket és újaknak csinálok helyet. Vannak nagy kedvencek melyek évtizedek óta szeretve vannak.
Mivel mindenki örül annak, ha csak úgy kap ajándékot, így a bögrék így szoktak új gazdára lelni.Erről jut eszembe. Szívesen küldök nektek is csak írjátok meg a címeteket magánban és figyeljétek a postást! Hátha becsönget és hoz valami ajándékot nektek. aki nem ír címet annak sajna nem tudok küldeni egy olyan Györgyis bögrét.
:o(
Ide írhatjátok a címeteket:
boroka59@freemail.hu

csigahéj írta...

Kata! Nagyon ismersz már. Igen pont ilyen a mostani kedvenc stílus.https://www.facebook.com/JuliaSmithCeramics/?fref=nf
Köszönöm, hogy megtaláltad és elküldted.

csigahéj írta...

Mammka!
Drága vagy ahogy az angyalkáról írsz. Nagyon nehéz megtalálni a saját angyalunkat. Örülök, ha neked sikerült.

Katici írta...

Én kíváncsi lennék/vagyok, milyen az a "Györgyis bögre", de, tudom, a postaköltségek az egekben járnak már, semmiképpen nem szeretnélek ezzel terhelni. Viszont, ha egyszer úgy hozza a jósorsom, hogy személyesen találkozunk, akkor elfogadok egyet.

csigahéj írta...

Szívesen adok. Ha eljössz akár választhatsz is magadnak! Csak írd meg mikor jársz Pesten! Örülnék neked!

Katici írta...

Köszönöm :)

Márta írta...

Györgyi!
Most találtam ezeket a bögréket, nagyon szépek!
http://materraceramics.blogspot.hu/

csigahéj írta...

Szia Márta! megnéztem az ajánlott oldal bögréit. Nagyon szépek. Különösen a matera acél kék bögre páros tetszett. Köszönöm, hogy gondoltál rám.