2015. október 12., hétfő

Ábris nap szépséges nap

Dupla ünnepet ültünk. Ábris fél éves lett és egy napra rá a névnapja is volt. Összegyűlt a család apraja nagyja. Volt örömködés és nem tudtuk hova kapjuk a fejünket a sok csoda láttán.  Kishercegünk hatalmasakat kurjongat, kiabál és mászik már. Ülni most tanul, de nem erőltetjük. Bezzeg ő igen. Folyamatosan ülni szeretne.
Na és enni! :o)
Nem is akármit. Anyától kapott tejecskére újabban nem füllik a foga. Bezzeg a felnőttek kajájára folyamatosan tátog mint egy éhes fióka.
Napról napra egyre többet tud. Mi pedig nem győzzük dicsérni a kunsztokat, mutatványokat.
Jöhetnek a képek. Eleget beszéltem. :o)))


5 megjegyzés:

natimama írta...

Gyönyörű ez a kis hercegfi!
Csupa csoda, örömforrás, kacagás. Hihetetlen, hogy múlik az idő! Nemrég rágtuk a körmünket, hogy mikor.... hogyan... minden rendben lesz-e... most meg már egy féléves vasgyúró!

Holdgyöngy írta...

S micsoda szemei vannak!

csigahéj írta...

Nálam valamiért lelassult az idő. Cammogva jár. A kicsi ugyan gyönyörűen fejlődik, de az én napjaim mégsem tanultak meg szaladni tőle.
A szeme kész csoda ennek a pici fiúnak. A természete most még bájos, de már megmutatkoznak a konokság és önfejűség jegyei. Nem lesz vele könnyű. Valahol jó lenne szert tennem egy rózsaszínben látó szemüvegre. Az enyém a költözéskor sajna elveszett. Ahogy azóta sajna a szépen író pennámat sem lelem.

Katalin írta...

karakteresedik...
szépesedik:))

nem tudom, milyen a bájos természet, de szorítok nektek, hogy elfogadjátok a megnyilvánulásait, neki meg azért, hogy az elvárások, meg a saját szükségletek között szerencsésen tudjon lavírozni, meg gyarapodni testileg-lelkileg.
nem lehet neki könnyű


te meg ne a rózsaszín szemüvegedet keresgessed, hanem nézzél föl, oszt éld meg a pillanatokat, napokat, olyannak, amilyen ajándéknak szánták odafönn...ha a szemeddel nem látol, tapogassad ki a szíveddel a dolgokat, no

mostanában nagyon borongós tél-előtti az idő is, nem segít feldobódni, felénk se


Katici írta...

Gyönyörű nagylegény!!!..és nagyon ügyes!
A szépen író pennád pedig előkerülhetne, mert hiányoznak az írásaid. Tudom, nem megy az parancsszóra, de azért várom.